Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch later Kerko burime online per te shikuar filmin Aladdin (2019) ne gjuhen angleze Kerko versione ne anglisht Filmi i animuar i dashur nga të vegjël e të mëdhenj, i përshtatur në shumë forma nga përralla origjinale, pjesë e librit “Njëmijë e një net”, tani do të vijë sërish në ekran, por me personazhe realë.

Shiko The Lion King (2019) Me Titra Shqip Filma 24 Pas vrasjes së babait të tij, një princ i ri luan largohet nga mbretëria e tij vetëm për të mësuar kuptimin e vërtetë të përgjegjësisë dhe trimërisë.